Få bugt med irriterende sol – installér udvendig solafskærmning

By:

De fleste har oplevet den lave vintersol, der kan blænde én i trafikken. Det kan være direkte farligt, samtidig med at den kan give generelt ubehag og hovedpine. Døjer du med blændende sol i dit hjem eller på din arbejdsplads, kan du overveje at investere i udvendig solafskærmning.

Solen er livsvigtig for os, og de fleste kommer da også i betragteligt bedre humør, når solen skinner. Men hvis solen bliver for skarp eller insisterende, kan den komme i vejen for effektivt arbejde og en behagelig tilværelse. Det er for eksempel tilfældet, når den lave vintersol lyser lige ind ad vinduet på kontoret.

Voldsomt stærkt sol kan også overophede bygninger, som det af og til sker om sommeren. I alle disse tilfælde kan solen afværges med udvendig solafskærmning.

Udvendig solafskærmning kan monteres enten lodret eller vandret. Oftest består elementerne af skodder med lameller, som er enten fastmonteret eller kan roteres. Derfor kan man også indbygge fleksibilitet i sin løsning, og justere afskærmningen i forhold til lysforholdene i løbet af dagen.

Undgå overophedning og tab koncentration, når du skærmer for solen

Det kan have en række fordele at kunne justere hvor meget lys, der lukkes ind i hjemmet eller på kontoret. Mange oplever hovedpine og migræne, når de udsættes for blændende sol, og det kan du undgå med den rette afskærmning.

Solafskærmning kan enten monteres direkte på en bygning eller et stykke fra bygningen. Hvilken løsning, der passer til din bygning, afhænger i høj grad af forholdene. Ved etagebyggeri er det mest praktisk at montere afskærmningen direkte på bygningen, og vælge en fleksibel løsning, så afskærmningen kan styres og justeres indefra.

Ved stueniveau kan afskærmningen monteres med afstand til bygningen, og derved mister man mindst muligt af udsynet fra vinduerne.

Posted in: Markiser