Øg sikkerheden i dit hjem med en Yale doorman

By:

Nøglen har været et symbol på sikkerhed i mange hundrede år. Det har den, fordi den har været det hidtil mest effektive middel til at holde ubudne gæster og tyve ude. Men i vores moderne samfund er nøglen ved at blive udkonkurreret af netværksbaserede låsesystemer, som for eksempel Yale Doorman.

Yale Doorman er et moderne og avanceret låsesystem, som består i elektroniske låse med høj sikkerhed og bekvemmelighed. Systemet kan installeres alle steder – både inder- og yderdøre, så du kan sikre lige den dør, du har brug for.

Systemet kan både sættes op med nøglebrik, kode, eller fjernbetjening. Men den helt traditionelle nøgle er altså udfaset. Det giver dig en større sikkerhed og fleksibilitet, fordi du til enhver tid kan skifte kode eller brik, eller ændre systemet på afstand.

Hvis nogen mister en nøglebrik, kan du hurtigt slette den i systemet, så sikkerheden ikke bliver kompromitteret. Systemet er altså oplagt til den travle familie, der af og til skal have håndværkere eller lignende på besøg. Det er nemlig nemt at skifte koden midlertidigt eller i et bestemt tidsrum.

Et moderne låsesystem med høj komfort og fleksibilitet

Yale Doorman kan benyttes af både private og erhverv. Systemet gør det næsten umuligt for dig at kompromittere sikkerheden ved at miste din nøgle. Særligt for erhverv, hvor nøgler skifter hænder hver dag, kan systemet øge sikkerheden betragteligt.

Et netværksbaseret låsesystem er fremtiden, især hvis du er træt af at håndtere traditionelle nøgler. Yale Doorman er nemt og hurtigt at installere, og det vil løfte komforten og sikkerheden i din hverdag.

Du kan også overveje at opgradere sikkerheden i dit hjem med hængelåse til udvalgte vigtige døre, f.eks. skuret, garagen eller depotet.

Posted in: Låse