3 gaveidéer til den forfængelige mand

By:

Har du en far, en bror, en kæreste eller en kammerat, der går højt op i, hvordan han ser ud? Og synes du også, det kan være rimelig svært at finde den helt perfekte gave – eller en gave i det hele taget – til en, der bare ønsker sig sokker og underbukser år efter år?

Så er denne liste måske for dig. Har kommer vi nemlig med nogle bud på, hvad du kan give ham i gave, når det er ved at være jul eller fødselsdag.

Godt barbergrej

Denne type mand går formentlig højt op i sit skæg, uanset om han er til det glatte eller fuldvoksne look. Derfor er godt barbergrej en sikker vinder i gavelotteriet. Det er selvfølgelig værd at finde ud af, om han helst er glatbarberet, har fuldskæg, stubbe eller noget helt fjerde. Så kan du nemlig bedre vælge det rette udstyr. En god skraber, en lækker trimmer eller en gammeldags barberkniv er blot nogle af mulighederne. En god trimmer, f.eks. moser trimmer, er et godt valg, hvis du er i tvivl. Den kan nemlig både barbere – næsten – glat og trimme et fuldskæg.

Ansigtscreme

Man skal aldrig tage fejl af, hvor meget en god ansigtscreme kan gøre for én, uanset om man er mand eller kvinde. Derfor er en lækker ansigtscreme en rigtig god gaveidé til en forfængelig mand. Tag en tur ned i din lokale helsekostforretning, skønhedsbutik eller lignende, og forhør dig om mulighederne hos personalet. De ved med garanti, hvad det sikre valg er.

T-shirts eller skjorter i høj kvalitet

Flere og flere webshops har sat sig på én beklædningsgenstand og har sat alt ind på at specialisere og perfektionere netop denne. Kvaliteten er tårnhøj, og enhver mand ville blive lykkelig for en skjorte eller t-shirt med perfekt pasform.

Posted in: Frisørudstyr