Derfor skal du betale dig fra rengøringen

By:

Det er de færreste der med hånden på hjertet kan sige at de elsker at gøre rent. De der virkelig er passionerede for rengøring har gjort det til en karriere. Det har fået Servico til at fokusere på rengøring i Jylland.

Du startede virksomhed fordi du brænder for noget helt andet end rengøring. Derfor er det smarte at lade andre gøre arbejdet for dig. Hverken du eller dine medarbejdere har lysten eller kompetencerne til at stå for en effektiv rengøring.

Sundt arbejdsklima

Rengøringsfirmaerne kræver at deres ansatte har en uddannelse i rengøring. Det er ikke en lang og tung uddannelse, men den omfatter kurser i brug af de rigtige rengøringsmidler og smittespredning.

Smitte er blevet særligt aktuelt efter at det meste af verden lukkede ned på grund af corona. Det medførte store tab. For at komme sygdom i forkøbet har professionelle rengøringsfolk solid viden og berøringsflader og smittespredning.

Højere standard

Når du hyrer et firma til at varetage rengøringen, så tager de hensyn til smitte. Det betyder at du optimerer et sundt arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere. Samtidig forebygger du de mange dyre sygemeldinger i løbet af vinteren.

Professionelle rengøringsfolk kan levere en langt højere standard end du selv ville kunne præstere. Det gør din virksomhed til et rart sted at være for alle.

Du sparer tid og penge

Rengøring af inventar forhindrer ikke at det bliver slidt. Men rengøring er med til at forlænge de fleste tings levetid. Du sparer altså mange penge på reparationer og nyanskaffelser.

Du skal heller ikke tænke på at opretholde et velassorteret rengøringsrum. Der kræves mange forskellige rengøringsmidler til forskellige opgaver. Nogle gange skal du kun bruge et middel et par gange om året. Derefter står det og samler støv i skabet. Du sparer også tid på at købe rengøringsmidler og udstyr.