Sådan får du et glamourøst badeværelse

By:

I dagens Danmark ligner mange badeværelser hinanden, hvilket gør dem ordinære og en smule kedelige. Men med lidt personlighed kan du let gøre dit badeværelse til et mere glamourøst rum. I dette indlæg får du et par tips til, hvordan du gør dit badeværelse mere glamourøst med få ændringer.

  1. Badeværelsesmøblet

Badeværelsesmøblet er et af de bærende elementer, når det kommer til rummets udtryk. Derfor er det et sted, hvor du virkelig kan gøre en forskel. Giv eventuelt møblet en kærlig hånd med en flot neutral maling. På den måde bliver det mest klassisk.

  1. Udskift håndvasken

Der findes mange forskellige håndvaske, men porcelænsvaske er klart det mest eksklusive. De fleste vaske er nedsunket, hvorfor at en vask ovenpå bordpladen syner mere unikt. Hvis du ønsker et mere glamourøst badeværelse, så bør du i hvert fald udskifte din standart vask til en mere lidt mere klasse.

  1. De små detaljer

Du må ikke undererkende, hvor stor en forskel de små detaljer gør i rummet. Du kan derfor med fordel vælge at udskifte håndtag, hylder, armatur og håndklædeholdere ud med noget mere eksklusivt. Messing er et rigtig godt valg, fordi det ser meget klassisk og fint ud.

  1. Vælg smukke fliser

Noget andet der også fanger øjet med det sammen på badeværelset er fliserne. Hold fliserne i lyse farver, så rummet virker mere storslået og knap så kompakt. Jo lysere badeværelset ser ud, desto mere glamourøst virker det.

  1. Hold det simpelt

Sørg for at der ikke er for meget nips i rummet. Det skal være så enkelt som muligt, så det ikke kommer til at rodet ud. Lad kun de nødvendigste ting være stående fremme.