Udstyr til din miljøvenlige minigraver

By:

Der er noget modstridigt over at arbejde som anlægsgartner og samtidig bruge forurenende maskiner. Du elsker naturen og at anlægge flotte have- og parkanlæg. Du arbejder for et sundere og mere naturligt miljø og alligevel er du nødt til at ty til maskiner der samtidig skader miljøet.

Selvom det er i en god sags tjeneste så ville det være dejligt hvis du ikke behøvede at udlede mere CO2 end nødvendigt.

Køb en minigraver på el

Du kan faktisk godt få mere bæredygtigt udstyr til arbejdet. Minigraveren til el er allerede lavet. Du kan montere stort set det samme udstyr på en el-minigraver som på en gravemaskine på brændstof.

Der er selvfølgelig variationer i ophænget som du er vant til, men det klarer du nemt med en ophængsplade. Du kan for eksempel montere en rive til minigraver og nyde godt af de eldrevne fordele. Du kan købe forskellige river hos Scanbolt.

Mindre støj

Det er ikke altid en fornøjelse for beboerne i et område når du starte minigraveren for rive gangarealer. Eller når du vil sortere sten og grene med riven. En håndrevet rive vil typisk give en hyggelig og rolig lyd af det underlag du river.

Men en gravemaskine vil supplere med motorstøj. Det kan du slippe for med en elgravemaskine. Det bliver også mere behageligt for dig at køre med maskinen.

Tag strømmen med

Som anlægsgartner kan du blive 100 procent fri for afbrændingsmotoren. Du behøver ikke længere en generator når du skal brug strøm til dine maskiner. Det er muligt at få mobile powerbanks der nemt kan drive dine maskiner på en hel arbejdsdag.

Bare husk at lade batteriet op om aftenen så det er klar til næste dag. Nogle powerbanks kan endda oplades med et mobilt solcellepanel. Det bliver ikke mere miljøvenligt end det.