Snart kørekort? Dette kan du forberede dig på

By:

Hvis du snart skal begynde til kørekort, kan du godt forberede dig på, at du skal lære en helt ny verden at kende. Selvfølgelig har du en grundlæggende viden omkring det at begå sig i trafikken som cyklist og fodgænger, men det er noget helt andet at køre bil, hvor du har et meget større ansvar for dig selv og andre. Vi har i denne artikel samlet lidt information omkring, hvad du kommer til at lære, så du kan forberede dig på forhånd.

Du skal lære førstehjælp

Som en del af dit kursus kommer du til at lære førstehjælp. Det vil typisk være en hel dag, hvor I lærer alt om, hvad det vil sige at udøve førstehjælp, og I kommer til at bruge godt kvalitetsudstyr som eksempelvis Primedic, så I kan få den ægte fornemmelse af at hjælpe andre.

Orientering i spejle

En stor ting, som du kommer til at stifte bekendtskab med, er orientering via spejle. Spejle har man nemlig ikke på cykler, og du skal derfor lære at orientere dig bagud konstant via bakspejle og sidespejle, som sidder på bilen. Det er ikke nemt i starten, men absolut kritisk at lære.

Få styr på motoren

Du skal vide, hvad du skal gøre, hvis du en dag går i stå i bilen, eller du står derhjemme og ikke kan starte bilen. Derfor får du viden omkring, hvad bilen består af, og hvad der er nødvendigt for dig at vide. Ingen forventer, at du bliver en mekaniker, men du skal lære de grundlæggende ting omkring bilens funktioner og elementer.

Posted in: Førstehjælp