Klar, parat, fest: Sådan holder du et brag efter corona

By:

Hvis du som ansvarlig dansker har holdt god afstand og haft minimal kontakt det sidste års tid, så forstår vi godt, hvis du snart trænger til at give den gas. Heldigvis ser det ud til, at vi snart kan få lov at give den gas igen, og til det har vi samlet tre tips i denne artikel til, hvordan du holder et brag af en fest her efter corona.

Lej en scene

Hvis du ikke umiddelbart har en scene eller ikke gider købe en, så har du også mulighed for at leje en. Sceneudlejning kan i mange tilfælde være en ideel løsning, da man nok ikke lige foreløbigt efterfølgende har brug for en scene. En scene er nødvendig til din fest, hvis der skal være sjov og ballade udover musikken.

Dansevinyl

Hvis der skal være et dansegulv, kan du med fordel markere dette med dansevinyl, som er noget, man dækker gulvet til med. På den måde er der ingen tvivl om, hvor dansegulvet er, og samtidig kan du også få det i nogle flotte farver og mønstre, som passer til festens tema. Placer det eventuelt oppe ved scenen. Det giver mening for alle.

Hyr en mobil dj

Hvis der virkelig skal være styr på musikken, og det skal der jo, så kan du for et par tusinde kroner leje en dj, som kommer med al det nødvendige udstyr, så du ikke skal tænke på, om musikken nu virker. Det giver noget ekstra til festen, og det vil være muligt, at man kan komme op og ønske en sang.

Posted in: Scener