Ønsker du et nyt kanalmedlem, som kan varetage et led i din distribution?

By:

Der er flere fordele ved at vælge indirekte distribution, når du producerer detailvarer til detailhandlen. Dels sparer du tid, fordi du får et kanalmedlem mere ind i din distributionskanal, dels får du professionel håndtering og optimering af processerne. Du får altså løst en række logistikopgaver som producent, hvor leverandøren sørger for den fysiske distribution af varerne.

Logistikleverandørens ansvar og værdi i distributionskanalen

Som logistikleverandør ligger ansvaret i at få fragtet varerne fra A til B, gerne hurtigst muligt. Jo hurtigere processerne kører og optimeres, des hurtigere får slutkunden sine varer. Alt dette foregår med stor hastighed, og hvis din virksomhed skal følge med, er det vigtigt at vælge en leverandør, der er opstillingsparat og kan levere til tiden. På den måde er en logistikleverandør med til at skabe værdi for din virksomhed, idet du sikrer varer på hylderne til rette tid.

Valg af logistikleverandør

Når du skal vælge logistikleverandør, er det som tidligere nævnt vigtigt, at du vælger en leverandør, der er omstillingsparat og effektiv. Det kan være smart at tænke i længerevarende samarbejde, fordi effektive distributionskanaler ofte er komplekse, og samarbejdet mellem kanalmedlemmer ofte er opbygget over en lang årrække. Du kan derfor skabe en langvarig konkurrencemæssig fordel, hvis du nøje overvejer valget af logistikleverandør.

Frode Laursen: Over 50 års erfaring

Som logistikleverandør har Frode Laursen over 50 års erfaring i levering af dagligvarer til hele norden. Denne erfaring kan komme din virksomhed til gode, og kan hjælpe dig i din distributionskanal. Med store lagercentre og multishare-løsninger sikres der konkurrencedygtige priser, fordi virksomheden som logistikleverandør gerne vil imødekomme deres kunder på bedst mulig vis. Ønsker du at høre mere? Så klik dig ind på hjemmesiden i dag!