Få lækre produkter til hjemmet fra Eva Solo

By:

Når det kommer til danskproducerede designs af høj kvalitet, er Eva Solo uden tvivl en af de største spillere på markedet. Selve virksomheden blev grundlagt for over hundrede år siden. Siden da er virksomheden blevet nedarvet fra generation til generation. Faktisk er virksomheden nået til fjerde generation af direktører. Det betyder også, at mærket er blevet i familien. Derfor er det samme passion og entusiasme, som driver virksomheden den dag i dag.

Eva Solo har fulgt det moderne hjems udvikling

Eva Solo har udmærket sig ved at have en finger på pulsen. Når du derfor betragter virksomhedens produktudvikling, er det som at se en tidsrejse udspille sig lige foran dig. Først producerede virksomheden funktionelle køkkenredskaber til husmoren, som var hjemmegående. Det gjaldt blandt andet brød- og pålægsmaskinen fra Eva Solo, som blev lanceret i 1952.

Sidenhen kom kvinderne som bekendt på arbejdsmarkedet. Derfor fik de danske hjem brug for redskaber, der kunne optimere tiden i køkken bedst muligt.

Derefter blev åbne køkkener en stor tendens i 1970’erne. Det stillede store krav til køkkenudstyrets æstetik, da det nu skulle være pænt nok til at stå fremme.

Altid høj kvalitet og funktionelle designs

Gennem hele processen har Eva Solo altid formået at fremstille funktionelle design, der alle har en høj kvalitet. På den måde har virksomheden også udviklet sig til at være et innovativ designhus, der kan begå sig på det internationale marked.

Virksomheden har stadig base i Danmark. Nærmere bestemt i Måløv. Men deres produkter bliver i dag forhandlet over næsten hele verden. Ligesådan beskæftiger virksomheden også ca. 60 ansatte.

En familievirksomhed i vækst

En stor del af virksomhedens succes kan helt klart tilskrives det faktum, at det er en familievirksomhed. Derfor handler det ikke blot om at producere fantastiske produkter til kunderne. Det handler også om at bære videre på den vision og det mærke, som blev grundlagt af slægten.