Et år med fokus på faglig og personlig udvikling

By:

Efter at have brugt langt størstedelen af sit liv i folkeskolemiljøer kan det ved enden føles tiltrængt for de unge at prøve en ny form for undervisning. Derfor vælger mange unge i samarbejde med deres forældre at tage et år – eller to for den sags skyld – på en efterskole.

På efterskoler får man muligheden for at udvikle sig såvel fagligt som socialt, og man kan drage enorm nytte af at komme i et nyt miljø uden forældre. Flere efterskoler tilbyder allerede et ophold fra 8. klasse, og det fleste går op til 10. klasse.

Udover alt det faglige og sociale som et efterskoleophold bidrager med, giver de også muligheden for at de unge kan gøre deres hobby til et talent. En af de nyeste tiltag er e-sport, og I og jeres unge kan derfor også vælge en e-sport-efterskole.

Fokus på holdånd og samarbejde

På en efterskole på e-sport som valgfag bliver de unge undervist af uddannede e-sportsinstruktører og forskellige gæstelærer. Der er ikke kun fokus på taktik og spilmanere, men også fokus på at de unge vedligeholder eller forbedrer deres fysik.

I vil primært koncentrere jer om spillene Counter-Strike: Global Offensive og League og Legends. Skolen stiller gamer-computere til rådighed, som har alle spillene installeret. Hvis du ønsker at bruge din egen computer, er du helt velkommen til det.

Der vil være fokus på god opførsel i spillene og på en god sportsånd. I vil træne taktik og strategi og lære at kommunikere klart og tydeligt.

Det hele munder ud i turneringer i løbet af året, som I deltager i sammen med andre skoler. Det vigtigste er, at I lærer at tale pænt og klart til både holdkammerater og modstandere.

Posted in: Efterskole