Pedalspande giver god hygiejne og styr på skraldet

By:

Hygiejne er kommet højt op på dagsordenen, og det er med god grund. Det er vigtigt at holde sine hænder rene og undgå så mange fælles kontaktflader som muligt, så man undgår at sprede smitsomme sygdomme. Pedalspande er en del af løsningen på problemet.

Skraldespande er nogle af de mest udsatte områder, når det kommer til at videreføre smitte. Det giver god mening, når man tænker på alle de brugte engangskopper, servietter og skrald med forskellige former for potentielle smittekilder, vi alle smider ud hver dag.

Og når skraldespanden er placeret på et offentligt sted eller et kontor, hvor mange kommer forbi, er det endnu vigtigere at tænke på hygiejnen. Pedalspanden er en nem måske at komme udenom et stort og farligt problem – og den kan måske endda føre til færre sygedage.

Gør en indsats for dine ansattes sundhed og køb skraldespande med pedal

Pedalspanden er selvfølgelig ikke en ny opfindelse – de fleste kender den og har den måske allerede derhjemme på badeværelset. Men vidste du, at man kan få den i alle tænkelige størrelser? Der findes også udendørs affaldsstativer med pedal, og en række forskellige placeringer af pedalen.

Du kan også investere i en ergonomisk pedalspand til køkkenet – her får du endnu en fordel med i købet, da du undgår at skulle løfte den tunge affaldssæk op af spanden.

Pedalspanden er oplagt både i privaten, i erhverv og på offentlige områder. Når du ikke har mulighed for en åben skraldespand, som det ses mange udendørs steder, kan du med fordel øge hygiejnen med en pedalskraldespand.

Skraldespande med pedal er også praktiske, når de skal tømmes, da man undgår at skulle røre ved låget. Det er en nem og hygiejnisk løsning til glæde for alle!

Posted in: Rengøring