Øg trivslen på jeres arbejdsplads

By:

Arbejdsdagene kan blive lange og endsige drænende fra tid til anden. Medarbejdere og kollegaer har brug for et friskt pust, når eftermiddagen begynder at trække i humøret og effektiviteten. Det kan I investere i, så alle på arbejdspladsen kan få mest ud af deres kreativitet – også sidst på dagen.

En service der kan give jer dette, er et firma, der leverer frugtkasser. Det er en tidsløs idé, som mange institutioner og arbejdspladser bruger til at levere friskhed og bringe naturlig energi tilbage til lokalet.

Servicen leverer frugtkasser fyldt med den frugt, som I har meldt, dækker jeres behov. I kan vælge kasser med basisfrugt, økologisk frugt eller frugt bestemt efter aktualitet og årstiden. Uanset ved er I garanteret den højeste kvalitet og en naturlig friskhed.

Leveringen af frugtkasser på daglig basis er en måde, hvorpå I kan øge glæden og trivslen blandt kollegaerne på din arbejdsplads. Det bringer fornyet energi og motivation til arbejdsgangene.

Sund fornuft og sund økonomi

De tilbyder også høj fleksibilitet, så det er muligt for jer at tilpasse efter behov og efter en omskiftelig hverdag. Det kan være, at I skal byde nye samarbejdspartnere velkomne og derfor har brug for mere frugt den pågældende dag.

Hvis I ønsker dage med lidt ekstra lækkert, kan I tilkøbe nødder, bær og andre snacks.

Det er ikke kun sund fornuft og en investering i jeres medarbejdere, det er sund økonomi. Når I bidrager til en sundere hverdag, kan I være med til at nedbringe sygefraværet blandt jeres kollegaer.

Lad jer inspirere til en sundere virksomhed ved at undersøge de forskellige løsninger allerede i dag. Uanset hvilken I vælger, vil frugten blive pakket præcis som I ønsker det og med den størrelse, der passer til jer.

Posted in: Frugtordning