Med et job som rengørings vikar bestemmer du selv, hvornår du vil arbejde

By:

Lige nu mangler der arbejdskraft de fleste steder i Danmark, og det er især inden for servicefagene som f.eks. pleje og rengøring, så hvis du godt selv kunne tænke dig at være herre over dine egne arbejdstider, så kunne et job som rengørings vikar være noget for dig.

Du kan læse mere om vilkårene for sådan et job som rengørings vikar herunder.

Tjen ekstra penge

Et job som rengørings vikar kunne også være for dig der allerede har et job, men evt. ønsker at tjene lidt ekstra penge i weekenden, eller på andre dage hvor du måske ikke har så mange timer.
Det perfekte studiejob
Et job som rengørings vikar kan være det perfekte studiejob, ofte ligger rengøring nemlig tidligt om morgenen inden alle møder ind, eller sent om eftermiddagen når alle er gået hjem. Og som vikar bestemmer du selv hvor mange dage om ugen eller måneden du vil arbejde, og altså hvor mange penge du vil tjene.

Samtidig får du en masse erfaring ude fra det virkelige liv, og bliver klogere på dig selv og hvad du evt. gerne vil i din fremtid.

Bliv vikar på fuld tid

Der findes også rigtig mange der vælger at arbejde som vikar på fuld tid. Det kan være folk der gerne vil bestemme over deres egen arbejdstid, eller som holder af at have mange forskellige arbejdspladser. Det kan også være folk der nyder den lidt højere løn man ofte kan få som rengørings vikar. Her skal du dog være opmærksom på at du ofte selv skal lægge til side til pension og fridage.

Bliver du syg mens du er vikar vil du kun i nogle tilfælde kunne få sygedagpenge fra kommunen, så undersøg evt. reglerne inden du kaster dig ud i et fuldtidsjob som rengørings vikar.

Posted in: Vikarbureau