Lav ørekæder der åbner din sjæl

By:

Du har sikkert et fint udvalg af øreringe. Men det har dine veninder sikkert også. Hvis du vil have noget stærkt personligt, så prøv at lave dine egne ørekæder. Kæden er fantastisk blikfang og spejler din personlighed.

Når du selv designer dine smykker, så vil du helt sikkert få mange komplimenter.

Vælg en kæde der passer til dig

Der er forskellige kæder du kan bruge. Der er både tunge og lette kæder. Og hvilken du bedst kan lide kommer an på din stil. Derfor skal du kende din stil og hvad der passer godt til dig.

Hos Amaida kan du finde flotte kæder som du kan bruge til dit personlige design. Du kan vælge blandt andet guld-, sølv- eller plantinbelagte kæder. Der varierende længder giver dig mulighed for både at være diskret og vovet.

Hæng et symbol på kæden

Når du har fundet den perfekte kæde, så kan du supplere den med et vedhæng. Det kan gøre hele forskellen. Med en enkelt lille perle eller sten kan du fortrylle et helt selskab.

Vedhænget kan understrege din personlighed og sprede både begejstring og glæde. Det kan fremhæve sider af dig selv. Måske til at fremkalde en følelse eller en figur der giver anledning til en historie.

Stå ved dig selv

Smykker fremhæver og understreger din personlighed. Derfor skal du kende dig selv og stå ved den du er. Så klæder dine smykker dig bedst.

Brug dine farver i vedhæng, perler og sten. Det enkelte materiale kan hjælpe dig med at kanalisere energi. Farverne kan tiltrække opmærksomhed eller fortælle noget om dit sind.

Er du en farvestrålende sjæl, eller foretrækker du at være diskret. Måske vil du vække en mystisk eller dyster energi omkring dig. Dit valg af vedhæng kan være afgørende for om du tiltrækker de rigtige mennesker.