Køb robuste og stærke blindrammer til dine rammer

By:

Blindrammer giver dit lærred en fantastisk stabilitet, så lærredet ikke vrider sig. Med de medfølgende kiler kan du stramme lærredet op, hvis det bliver nødvendigt. Du kan både køber blindrammer med lærred påmonteret, og blindrammer uden lærred, så du selv kan montere lærredet.

Hvis du arbejder med kunst eller selv er maler, kan det være en fordel selv at sætte dine lærreder op. På den måde får du stor kontrol over, hvilke formater, dine lærreder får. Du kan også spænde et lærred op på en blindramme i ét sæt mål, for derefter at montere det på et mindre eller større lærred.

Det giver altså en enorm fleksibilitet at købe dine egne blindrammer og tilhørende lærreder. Du kan få rammerne i standard- eller specialmål, og det hele kan lade sig gøre til overkommelige priser.

Få fuld kontrol over din kunst med blindrammer og lærred af kvalitet

Blindrammer laves som oftest i træ, fordi det er et materiale, der holder sig ualmindeligt godt. Samtidig er træ fleksibelt, så du kan stramme lærredet op med kiler, hvis det skulle blive nødvendigt. Temperatur og luftfugtighed kan have stor indflydelse på trærammer, så derfor bør du altid være opmærksom på, hvor du opbevarer rammerne.

Det kan for eksempel være en fordel at sørge for at rammerne opbevares ved samme temperatur, som det rum, det færdige maleri skal opbevares i. Sørg for altid at opbevare træet ved stuetemperatur.

Når du skaber kunst, er det dig der er i kontrol. Så hvorfor ikke også tage kontrollen over det lærred, du maler på? Køb blindrammer og lærreder til dit atelier og lad kreativiteten flyde frit!

Posted in: Malerier