Kender du en der har lyst til at gå på E-sport efterskole

By:

Måske kunne du selv tænke dig at komme på efterskole, eller en du kender. Det kan også være dit barn der snart er ved at være klar til et år udenfor hjemmet.

Er E-sport efterskole det rette valg? Det kan du blive klogere på her i artiklen

Hvad indebærer en E-sport efterskole

En E-sport efterskole tilbyder typisk et eller flere hold med E-sport og undervisning på forskellige niveauer og et eller flere populære spil. Det vil typisk være CS:GO men kan også være:

  • LOL
  • Rocket League
  • Overwatch
  • Fifa

Er der stemning for andre spil på et bestemt efterskolehold så kan det også være en mulighed.

Men udover selve faget, så adskiller en E-sport efterskole sig ikke fra andre efterskoler.

Et år med fart på

Et efterskoleår byder typisk på masser af gode oplevelser, samtidig med at du lærer at stå lidt mere på egne ben. Her vil både være plads til skole, de lidt kedeligere ting som rengøring og madlavning med måde, men også masser af fede oplevelser og en masse nye kammerater.


På et efterskoleophold kommer du også typisk på en eller flere rejser, og du har mulighed for at få oplevelser der er målrettet til dine interesser. Du indgår i et helt unikt fællesskab, og forholdet til skolens lærer er noget helt andet end det du kender fra folkeskolen.

Hvad lærer man på en E-sport efterskole

På en E-sport efterskole lærer du selvfølgelig alt det du også ville lære i en almindelig skole, men derudover får du også en masse nye sociale færdigheder og lærer at blive mere selvstændig.

I selve E-sport undervisningen vil der være fokus på at blive endnu bedre til spillene, blive bedre til taktik, kommunikation og samarbejde. Du vil muligvis også få mulighed for at deltage i en række E-sport turneringer som ligger ud over skoletiden.

Posted in: Efterskole