Hos PACK2 finder du alt i emballage

By:

Hos PACK2 arbejder de på at skabe Danmarks største online udvalg af standard emballage produkter og dette til meget hurtig levering. Virksomheden hører hjemme i Fredensborg på Sjælland, og sender fragtfri til virksomheder over hele landet ved køb for over kr. 2.500,-

Via pack2.dk kan du finde alt, hvad du skal bruge af papkasser, postemballage, folie og bølgepap, tape, snor og lukning, E-handelsposer, kassefyld og skumfolie, paprør, poser og sække, bæreposer, boblekuverter og meget andet i samme stil. I kategorien papkasser finder du blandt andet, hvad du skal bruge for at drive en webshop, hvorfra du ønsker at sende en professionel pakke til dine kunder. Blandt andet kan du købe papkasser med automatbund, når pakningen skal gå hurtigt. Til at fylde kassen ud kan du både købe skumfolie og kassefyld, så du undgår at din vare bliver ødelagt under forsendelsen. Shoppen byder også på muligheden for gavepapir og gaveposer, der gør det let at få en vare til at se elegant ud. En anden mulighed er postemballage, der er tilpasset de behov, som du har, hvis du sender varer ud med Post Danmark. Skal du sende eller transportere papirer, plakater, tegninger eller andet er paprør meget egnet. Hos pack.dk kan du købe paprør fremstillet af vandsikkert og spiralvredet pap og beskytter dine produkter.

Når du har fundet frem til den rette emballage, er det også vigtig at have det rette udstyr på lageret. Hos PACK2 kan du både købe en pakkevægte, der går til 100 kg og pakkeborde med alt det tilbehør, du har brug for. Men shoppen har også en kategori med en række andre kontorforsyningsartikler. Her kan du få alt lige fra kopipapir, en allround kniv, kaffekopper, sæber, toilet til standard konvolutter. Dermed slipper du for at handle flere steder, når du skal købe ind til dit kontor og til pakkefunktionen.

Posted in: Emballage