Hæve sænkeborde

By:

Hæve sænkeborde er den bedste måde at sikre en ergonomisk korrekt og varieret arbejdsstilling på. Har du et kontor, der skal indrettes – privat eller i virksomheden, så er det nødvendigt at kigge i retning af et hæve sænkebord.

Kroppen har ikke godt af at blive fastholdt i den samme stilling i lang tid. Arbejde, der kræver mange timer foran computeren er derfor krævende for kroppen. Her er det nødvendigt med det rigtige udstyr, så muligheden er til stede for løbende at skifte arbejdsstilling.

Der er ikke et generelt krav om, at der skal benyttes hæve sænkeborde, men det er noget arbejdstilsynet anbefaler. Der er dog et krav om, at bordet skal kunne indstilles, hvis det bruges af skiftende personer. Du kan finde meget mere information på arbejdstilsynets hjemmeside.

Har du ikke allerede hæve sænkeborde på kontoret, men ligger inde med en masse skriveborde, så kan du overveje at investere i hæve sænke stel, der kan monteres dine bordplader fra dine nuværende skriveborde. Dette er en god mulighed for at optimere dit eksisterende udstyr – men en del billigere.

Hæve sænkeborde kan dog efterhånden skaffes til en meget fornuftig pris. Har du en virksomhed, så er pengene givet godt ud i forhold til, hvor meget det gavner dine medarbejdere. Det kan i sidste ende give en langt større arbejdsglæde og en større effektivitet.

Går du med tanker om at investere i hæve sænkeborde, så kan jeg varmt anbefale dig at kigge nærmere på kontormøbler.dk, der er kendt for deres høje kvalitet, service og gode priser. De går ligeledes meget op i at give gode muligheder til iværksættere. Kontormøbler er en nødvendighed for enhver virksomhed, men det er måske ikke lige det, der bruges penge på i starten. Kontormøbler.dk donerer derfor ofte kontormøbler til iværksættere, så de kan få en god start. Du finder deres hjemmeside her: http://www.kontormoebler.dk/