Få den bedste søvn med en Silvana hovedpude

By:

Hvis du ønsker at få den mest optimale søvn, så du er klar til en ny dag, så skal du investere i en lækker og kvalitetstjekket Silvana hovedpude. Hvis du ønsker at give dig selv de bedste forudsætninger for en god nattesøvn, så er dette puden til dig.

God mod huden

Silvana hovedpuden er ikke kun støttende, men også god mod din hud. Den er nemlig allergivenlig og certificeret af STANDARD 100 af OEKO-TEX. Det betyder at samtlige stoffer i hovedpuden er testet for skadelige elementer og på den måde er puden sundhedssikret. Silvana hovedpuden er derfor ikke kun en god investering rent ergonomisk, men også med omtanke for din hud.

Vælg den rette hårdhed

Vi er alle forskellige, og derfor skal din hovedpude også passe til lige præcis dig. Har du brug for meget støtte, så skal du investere i en mere hård hovedpude, men har din nakke brug for mindre støtte eller mere fleksibilitet, hvis du bevæger dig meget om natten, så kan en blødere hovedpude være en bedre løsning for dig. Du skal også overveje om du sover liggende på ryggen eller på siden, når du investerer i en Silvana hovedpude, da formen på puden også har noget at sige. En anden tommelfingerregel er at en blød madras kræver en blød hovedpude og vice versa med en hård madras.

Forlæng din hovedpudes levetid

Du kan forlænge din hovedpudes levetid ved at passe godt på den. Det gør du ved at ryste den hver dag og lade den blive luftet i skyggen og uden risiko for at blive våd af regn. Ved at gøre dette bliver fibrene rystet og større. Du undgår også at vaske hovedpudebetrækket for ofte ved at ryste og lufte din hovedpude, hvilket holder den frisk og flot i længere tid. Find din Silvana hovedpude og få en god nattesøvn allerede i nat.