Et ophold på en efterskole kan blive det bedste år i dit liv

By:

Et år på en efterskole er et magisk år. Og hvis du er det mindste interesseret i musik og sang, så må du ikke snyde dig selv for et år på en musikefterskole. Du kommer til at opleve høj faglighed, stor delt musikinteresse og ikke mindst et år med et helt unikt fællesskab med de andre elever. For det er nemlig det, en musikefterskole kan. Den kan bringe dig tæt sammen med mange andre glade og musikinteresserede unge mennesker. Et efterskoleår glemmer man aldrig.

Bliv modnet og klar til voksenlivet

Man siger, at et efterskoleår modner et ungt menneske med ca. syv år. Det kan lyde som en mystisk påstand, men der er faktisk noget om snakken. For på en efterskole er der ingen mor og far. Her står du i højere grad end nogensinde før på egne ben, når det handler om ansvaret for lektierne. Dertil kommer du også til at opleve et helt andet ansvar over for dem, du deler efterskolen med. Du indgår i et fællesskab med de andre elever hver dag. Deres humør, ve og vel og helhedsoplevelse af tiden på skolen afhænger af, at du er med til at tage ansvar for dem. Dette vil utvivlsomt modne dig i en grad, som mennesker, der ikke besøger en efterskole, vil gå glip af.

Uanset dit niveau

Hvis du vælger en musikefterskole, så skal du ikke være bekymret for, om du er verdensmester i sang eller at spille et instrument. Det er din interesse for musik, der skal afgøre, om du skal vælge en musikefterskole. Så tænk ikke på, hvor stort talentet er. På en musikefterskole er der plads til alle. Så udlev dine interesser, bliv en del af et forpligtende og stærkt fællesskab og husk så at nyde det. Det bliver et uforglemmeligt år.

Posted in: Efterskole