Dorch & Danola er din håndværkerbutik på nettet

By:

Hos Dorch & Danola A/S kalder de sig for værktøjsnørder. Virksomheden har været i branchen i rigtig mange år, og har opbygget en stor viden inden for værktøj og maskiner. Denne viden er blandt andet kommet via konstant uddannelse og opsparet erfaring i branchen, men også via en naturlig begejstring og holdning til at arbejde med værktøj. Virksomheden er fortsat i konstant udvikling, og vil også i fremtiden profilere sig blandt de førende i værktøjsbranchen.

Dorch & Danola sælger alt inden for elværktøj, håndværktøj, maskiner og tilbehør til industrien. Dette både til den professionelle håndværker samt til gør-det-selv folket. Salget foregår både i en 1500 kvm stor butik i Odense og online via Dorchdanola-netbutik.dk. Du er naturligvis altid velkommen til at kigge forbi og få råd i den fysiske butik. I webshoppen får du altid konkurrencedygte priser. Her har de nemlig sparet på de udgifter, som der normalt er hos dit lokale byggemarked.

Så når du står og mangler det rigtige værktøj eller tilbehør til en given situation, så er det hos Dorch & Danola du skal henvende dig.

I webshoppen finder du alt, du kan forestille dig af værktøjsprodukter opdelt i forskellige kategorier. Et eksempel på en kategori i webshoppen er EL-værktøj, hvor du kan vælge mellem imponerende mange produkter fra kendte mærker som blandt andet Fein, Festool, Bosch, Metabo, Dewait og mange andre. Blandt EL-værktøj finder du alt fra affugtere, over facadefræsere og slagboremaskiner til højtryksrensere og meget andet. Et andet eksempel på en produktgruppe i webshoppen hos Dorch & Danola er sikkerhedsudstyr. Her er alt, hvad du skal bruge af høre- og øjenværn, førstehjælpskasser, kædesavsudstyr, beskyttelsesdragter og knæbeskyttere samt meget andet. Men du kan naturligvis også finde, hvad du skal bruge af belysning og el-artikler. Dette er lige fra afbrydere og stikkontakter, kabelsæt, batterier og opladere, kabeltromler, lommelygter og alt andet indenfor el-artikler.
Men via Dorchdanola-netbutik.dk kan du eksempelvis også finde brugte maskiner, Arbejdsbeklædning, Søm & Skruer, Slipeprodukter og alt andet du kan forestille dig inden for værktøj.

Posted in: Uncategorized