Billige fastelavnskostumer

By:

Fastelavn er lige om hjørnet. Har du børn, så skal de helt sikkert til en eller anden form for fastelavnsfest, hvor de skal klædes ud. Her kan det virkelig betale sig at finde billige fastelavnskostumer, da det med stor sandsynlighed kun skal bruges denne ene gang. Billige kostumer har den fordel, at de er meget flotte, men måske ikke holder til helt så meget som kostumerne, der koster lidt flere penge. Men det kan nemt holde til en fastelavnsfest eller to.

Fastelavn er en oldgammel tradition og selve ordet stammer fra Fastnact eller Fastlovend, der dækker over aftenen før fasten. Fastelavn var altså den sidste aften før fasten startede, hvilket betød at der skulle festes igennem.

Fastelavn i Danmark er ligeledes en gammel tradition, der kan spores mange 100 år tilbage. I gamle dage slog man også katte af tønden, men der var det faktisk med en levende kat inde i tønden. Dette skyldes, at det var en udbredt folketro, at en by kunne slippe for pest, hvis man blot slog en sort kat ihjel. Du kan læse meget mere om fastelavn lige her: https://da.wikipedia.org/wiki/Fastelavn

De billige fastelavnskostumer kan findes i stor stil på nettet, hvor der er adskillige webshops, der sælger kostumer. Priserne er stort set de samme alle stederne, så det er nogle andre ting man skal gå efter. Dette kan eksempelvis være udvalget og kundeservice.

En webshop, der både har stort udvalg og en fremragende kundeservice er Partybutikken.dk. De har et stort udvalg af alt til fastelavn og har sikrer dig derudover hurtig levering. Så er du lidt sent ude, så er det endnu ikke for sent at bestille. Du finder både kostumer til børn og voksne.

Du finder partybutikken.dk lige her: http://www.partybutikken.dk/shop/frontpage.html 

Posted in: Fastelavn