3 ting, du altid bør have liggende i sportstasken

By:

Hvis du er sportsmand eller -kvinde, så kender du til vigtigheden af at have udstyret i orden. Det er ligegyldigt, om det drejer sig om kvaliteten på løbeskoene, materialet ens tøj eller det rigtige undertøj. Når kampen først er startet, er der nemlig ikke tid til at gå at rette på tøjet, og det dur ikke, hvis skoene pludselig begynder at skarve.

Men udstyr er meget mere end tøj og sko. Det er også de ting, du bruger før, under og efter kamp og træning. For folk med langt hår kan det dreje sig om noget så småt som kvaliteten på de hårelastikker, de bruger til at sætte håret op med – for håret skal holde!

Her får du en liste over tre ting, du altid bør have med i sportstasken – især, hvis du dyrker håndbold, fodbold, badminton, tennis eller andre sportsgrene, der involverer en bold og foregår på land.

Varmecreme

Varmecreme, muskelvarmer eller tigerbalsam – i bund og grund er det tre ord for den samme ting. Nemlig en creme, der varmer musklerne op, når man smører den på. Den er rigtig god til ømme muskler eller led, eller til brug på små, ikke-alvorlige skader, der generer. Varmecremen hjælper under opvarmningen og bruges ofte før en kamp eller træning.

Sportstape

Sportstape er et must-have, hvis du dyrker sport. Med sportstape kan du tilføre ekstra support og støtte til svage led eller småskader. Mange håndboldmålmænd bruger også sportstape til at sætte på hælene, så de bedre kan glide ud på de ellers skridsikre håndboldsko. Køb en god, elastisk sportstape, så du kan hjælpe dine ankler, knæ, fingre m.m.

Ispose

Der findes isposer, som først bliver kolde, når de slås ned i noget. De er gode at have i tasken, hvis uheldet er ude.

Posted in: Sportstape