3 råd til erhvervsrengøring

By:

Erhvervsrengøring er ekstremt vigtigt, særligt i disse tider, hvor coronaen hænger over os. Der hviler rigtig meget ansvar på de folk, som skal udføre arbejdet, og derfor skal de have det bedst mulige udstyr til rådighed, når de skal gøre rent. Vi kommer her med tre råd til, hvordan du bedst klæder dine ansatte på til at kunne gøre rent ude hos kunderne.

Brug en vandstøvsuger

På mange erhvervspladser, særligt inden for industrien, kommer der til at være våde overflader, som skal rengøres. Det er umuligt med en normal støvsuger, men med en vandstøvsuger kan du komme problemet til livs. En vandstøvsuger samler alt vandet op og efterlader overfladen tør og pæn. Man skal ikke bruge en vandstøvsuger til at tømme et bassin, men den kan sagtens klare mange kvadratmeters våde overflader.

Miljøvenlige rengøringsmidler

Noget, som virksomhederne virkelig sætter pris på, er, at du tænker miljørigtigt og grønt i dine løsninger. Det kan derfor være forskellen på dig og din konkurrent, at I bruger godkendte midler, som er miljørigtige. Der er forskellige certificeringer, man skal kigge efter, og selvom de er en smule dyrere typisk, vil det helt sikkert være det værd for både din virksomhed, men også alle jeres kunder, som sætter pris på god behandling.

Pak vognene på forhånd

Der er ikke noget værre end at dukke op hos en kunde uden alle de rengøringsmidler og -artikler, som man skulle bruge til at udføre arbejdet. Sørg derfor for, at bilerne altid er pakket med alle tænkelige ting, som man kan komme til at bruge som en del af den rengøringstjans, man er blevet sat på.

Posted in: Rengøring